Vse več podjetji se na nas obrača s prošnjo po adrenalinskem kolektivnim druženju oz. team building programu.
Da bi pritegnili današnjo generacijo vodij, ustvarili močne kolektive ter razvili pozitivno kulturo zaupanja v podjetju, so kolektivni izleti vedno bolj izkustveni in zahtevni.

Tako kot pri organizaciji dogodkov, se tudi pri oblikovanju teambuilding programov ne gibljemo znotraj okvirjev. Pri Extremu vam ponujamo ogromno možnosti za organizacijo druženj s svojimi sodelavci. Lahko svojo ekipo popeljete na nepozabno športno preizkušnjo SPARTAN RACE na Bledu, ali pa nam zaupate svoje želje in pripravimo TEAMBUILDING PO MERI – z vašimi željami in našimi (norimi) idejami.

Extrem

TEAM BUILDING PO MERI

Poleg udeležbe na naših dogodkih vam lahko za povezovanje in druženje vaših zaposlenih organiziramo team building, ki je popolnoma prilagojen vašim željam. Skupaj z vami izberemo lokacijo in aktivnosti, poskrbimo pa lahko tudi za zaključno zabavo. Na vas je le, da uživate in se prepustite moči timskega povezovanja.

Kontakt za ponudbo:
Edin Lozič, vodja projekta
edin.lozic@extrem.si

NA SEZNAMU ZADOVOLJNIH STRANK TUDI:

Podarite svoji ekipi unikaten team building, ki bo prilagojen posebej vam, vašemu podjetju in vašemu kolektivu.

SPARTAN RACE BLED 2024

Doživite pristno spartansko vztrajnost, disciplino in zmagovalnost. Nič ne bo zbližalo vašega kolektiva bolj kot slikovita narava, skupno premagovanje ovir, vztrajanje, spodbujanjenje, plazenje po blatu, smeh in zadovoljstvo ob skupnem prečaknju ciljne črte. Gotovo pa vas bo povezala tudi že sama priprava na tekmovanje.

Kontakt za ponudbo:
Edin Lozič, vodja projekta
edin.lozic@extrem.si

NAJVEČJI
TEK Z OVIRAMI
NA SVETU
NEPOZABEN
VIKEND Z BLATOM
IN ZABAVO
TRI TEŽAVNOSTI ZA
VSE STOPNJE
PRIPRAVLJENOSTI
Potisnite svojo ekipo do novih meja in višav ter se še danes prijavite na Spartan Race Bled 2024.
Nalagam...